Idyll.

På toppen av Litltind (717 moh), en av de mektige Mjeldetindene på nordsida av Bodø. Godt fornøyd med å ha besteget 6/10 topper i Bodøs “Ti på topp”!

Vi skriver august, og jeg er enda hjemme hos mamma og pappa i Bodø (som vanlig, tyvene; Thea er hjemme i Oslo og passer på leiligheten). Her jobber jeg, flyr på fjellet (tidenes mest aktive ferie, sa du?), koser meg med familie og venner, og har det igrunn veldig fint!

På toppen av Finnkonnakken (518 moh) i tåkehelvete, hurra!

Jeg har i løpet av de siste dagene vært nødt til å bruke fjernlysene på bilen om kveldene, og høsten har dermed (i mine øyne) meldt sin ankomst. Men det gjør jo ingenting, værmeldingen for neste uke er jo bare helt fantastisk, hurra! Ja, og så er ikke høsten automatisk bare kjip. Den kommer med mye vær og vind, men også med sine nydelige farger og mange spennende opplevelser.

Jeg blir hjemme i Bodø ut august, og 03. september starter skolen igjen. HERREGUD, jeg skal begynne i 2. klasse på ESMOD. Det er ganske rart, altså.

På toppen av Junkerfjellet (283 moh), et av Bodøs mest tilgjengelige fjell.

Den siste tiden hjemme skal brukes slik tiden har blitt brukt til nå; til å kose meg med alt det fine Bodø har å by på av folk og opplevelser, hurra!

Koser du deg?

Related Posts with Thumbnails

32 comments

 1. Det er så moro å høre om turene dine på toppene :-) Jeg koser meg VELDIG jeg også, og sommeren er altså ikke helt over ennå her i Oslo altså :-D Jeg kom fra Gjendesheim i går, gikk over Beseggen onsdag. BARE sol, helt klart, men kun 6-7 grader. Gjør INGENTING! :-) Vi hadde gode ullklær, og annet godt turtøy er investert i for LEEENGE siden. Norge er et vakkert land, er vel bare det vi kan være enige om når vi går sånn oppi toppene, ikke sant? Jeg skal i løpet av høsten, snart, sette i gang egen blogg, og kommer nok noen bilder fra den vakre naturen da. Her i Oslo har det vært noen og tjue grader i dag. Deilig. Og når helgen rundes, og uken begynner, er det i gang igjen med jobben for min del. Men jeg er jo glad i den også, så høsten blir nok fin den. Enig med deg. Høsten er nydelig med fine farger, og turer i skog og mark både i fjellheimer og i Oslomarka er jo deilig da. Skal gå Trysilrypa også jeg i år, for første gang. Kjenner du til den? :-)

  1. Wee! :) Elsker toppturer, det er så deilig anstrengelse og nydelig belønning (vel, kanskje ikke i tåken på Finnkonnakken, hahaha).
   Åååååååh, Besseggen!! Jeg vil også gå den, det må ha vært så fint i sola. :) Liker det best når det ikke er for varmt på de turene, det er jo bare å kle seg godt, som du sier. :)
   Ja til Solfrid-blogg, hurra! Gleder meg. :)
   Trysilrypa?! Den hadde jeg ikke hørt om, nei. Ser jo innmari spennende ut, kanskje noe jeg kunne ha vurdert til neste år?! :D Lykke til!

 2. wow, kult at du løper rundt på fjelltopper!
  høres ut som du har det herlig hjemme, sikkert flott å kunne tilbringe så mye tid hjemme:)

  fine bilder av deg og, det virker som du sprudler <3

  blir nok veldig spennende med 2.året vettu!

  1. Må presisere at jeg ikke *løper*, da. Men flyr rundt fra fjell til fjell. Bare slik at ingen tror at jeg skryter på meg usannheter. :P

 3. Hyggelig å høre fra deg, Trille ;) Søtt bilde av deg altså. Jeg blir så glad av å se smilet ditt :-)
  Så bra at du koser deg oppi Bodø, og at du er så sporty i ferien. :-) Jeg koser meg nå i slutten av sommerferien. Fadderuke til tirsdagen, så skolestart uken etter for min del :-)
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..THIS WEEKEND…

 4. Jeg blir alltid så glad av innleggene, og det er så fint at du koser deg. Og du er imponerende sporty! Kos deg videre, det er lenge til ferieslutt! :) … selv om det ikke virker som om du gruer deg til mer Esmod, akkurat :D
  Anes siste blog post ..Grunner til å smile

 5. Nydeligere spreking tror jeg vi må lete lenge etter! Du er bra FLINK du!! Vi har ti på topp her også, men jeg gikk den én gang som 10-åring, og never again. Men her om dagen gikk jeg en topp for første gang på to år. Helt fornøyd!
  Sivs siste blog post ..Smootheeey

 6. Så sporty du er :D Gøy å kunne si til seg selv at man har besteget mange fjelltopper, ikke dårlig bare det! Og så deilig med lang ferie, da har du masse tid til å kose deg ENDA mer :)
  Linn Maries siste blog post ..Jeg vokser

 7. Hørres ut som ein herlig ferie:):) og så flink du e så går på så mange toppturar! Ikkje verst…

 8. Sånn som du koser deg! :) Så bra! Virker som du er flink til å bruke ferien til alt den er verdt, og lage deg mange opplevelser! Bodø er nydelig!:)

  Kos deg resten av ferien!

  SV: Ja, det er veldig trist! Men heldigvis fikser de det igjen :)
  Så bra! Jeg har hørt mye bra om volumshampooen til tigi bed head. Selv har jeg så tykt hår at hvis jeg bruker volumshampoo, får jeg afro! haha!
  Hildes siste blog post ..Shampoo?:)

 9. I morgen skal jeg anbefale en ny blogg du bør lese, med et litt merkelig bloggnavn ;-)

 10. Ååå, herlig Trine! Så sprek du er! :D Og her sitter jeg, sukk :P
  Deilig å begynne litt sent da, du får jo maks ut av sommeren nå! :) Jeg må også si at jeg gleder meg litt til høsten! Blir spennende med nytt skoleår for deg :D
  Janne-Kristins siste blog post ..INSTAMOMENTS

 11. Begynner på Esmod til høsten, gleder meg veldig!!! hvordan er egenlig timeplanen satt opp for 1. klasse?? sånn ca :P

  1. Hei. Gratulerer med skoleplass på ESMOD. Timeplanen vår i fjor (1. klasse) var satt opp med undervisning man, tirs, tors 09:00-16:00 (en time lunsj fra 12:00 til 13:00), fredag 09:00-15:30 (en halvtime lunsj fra 12:00 til 12:30). Onsdager er forbeholdt foredrag og denslags, vanligvis fri etter 12.
   Det undervises i to fag, og hvordan de deler opp undervisningen mellom fagene, det varierer fra uke til uke. Noen ganger er det 50/50 design/modellisme i løpet av en dag, andre ganger er det hel dag design/modellisme annenhver dag. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge