Sommerferie!

20120618-184250.jpgSupertydelig mobilbilde av meg i en Tuk-tuk på Yaya’s.

På fredag tok jeg og verdens fineste Kari-Mette turen til Yaya’s på Majorstua for å kose oss på ett lite stykke Thailand. Og gjett om vi koset oss! Herregud, for et fantastisk sted. Jeg vil dit igjen, NÅ!
I motsetning til meg, så har Kari-Mette reist en del rundt i Thailand, og kjenner godt til stemning, kultur og mat, og tenkte at jeg måtte få oppleve det litt før jeg reiser til Thailand i jula. Jeg har ikke smakt noe særlig thai-mat, så jeg var veldig spent. Vi bestilte Po Pia Thot og Goong Satay til forrett, og Paneng Gai og Chicken Cashew til hovedrett, og begge smakte på alt. Og det var så godt at vi nærmest skrapte absolutt alt av fatet. Og servicen var i tillegg veldig god, så det var virkelig supert!

Thea hadde bursdag i april, og i gaven vår var en tur på SommerLatter på lørdag. Lines bursdag var bare noen uker etter, og hennes gave var middag før showet. Middagen ble inntatt på Djengis Khan i Strøket, og der spiste vi alle Mongolsk meny, som er å plukke grillgrønsaker og rått kjøtt etter eget ønske, og så få det stekt. Så mange ganger du vil. Altså, forsyne deg, ikke steke samme porsjonen flere ganger. Og det er så godt. Dessverre blir magen alltid veldig mye raskere mett enn øynene, så det er jo litt trist. Men det anbefales virkelig, i alle fall om du ikke bryr deg så himla mye om service, for den stinker nemlig.

SommerLatter er i bakgården på Latter på Aker Brygge, og i årets versjon stiller Lisa Tønne, Christer Torjussen, Andy Taffs og Hans Morten Hansen. Lisa Tønne er latterlig (haha) god, jeg lo virkelig fra begynnelse til slutt. Og så er hun innmari nydelig i tillegg. Love her! Andy Taffs var ikke helt i min gate, men jeg lo da litt av ham også. De andre to var kjempeartige, selv om jeg likte Christer Torjussen hakket bedre enn Hans Morten. Denslags skjer.
Resten av kvelden ble tilbragt hjemme hos meg og Thea, før vi dro ut en liten tur, slik at folk kunne få danse litt. Det hører visst til når man har jentekveld.

Er ikke det verdens beste start på sommerferien, så vet jammen ikke jeg! Ja, i alle fall når karakterkortet viser at en har gjennomført første året på ESMOD med gode resultater, både på eksamen og i standpunkt. Og nå er det jammen ikke lenge til jeg pakker kofferten for å reise hjem til Bodø, hurra!

Har du liknende restauranter i Oslo å anbefale? 

Related Posts with Thumbnails

23 comments

 1. Høres ut som en deilig start på sommerferien :-) Jeg starter min på fredag, elevene ferdig for sommeren. GLeder meg jeg også. Du fikk en forsmak på Thailand du da, det lover godt det du var med på, ikke sant? Vært i Thailand jeg også, så skal love Tuk-Tuk lyder kjent. (og varmt) Kjørte i 40 varmegrader midt i Bangkoks travle gater. Var hvertfall fantastiske folk,blide folk, deilig vær, mange spennende aktiviteter og mye fint å se :-) Du skal til Bodø for sommeren da eller? Ingen utenlandsturer i sommer også? Så bra med fine karakterer i standpunkt og på eksamen. Deilig når noen eksamener er unnagjort og man er nærmere målet på en måte.

  1. Ja, det var en fantastisk start på ferien, virkelig. :) Kan tenke meg at du ser fram til sommeren nå når elevene er ferdig, nesten litt urettferdig at dere må sitte igjen. Hihi. Åh, har du vært? Heldiggris. Jeg gleder meg veldig. :)
   Ja, jeg reiser til Bodø i slutten av juni eller begynnelsen av juli. Blir bra, selv om jeg ikke skal utenlands i sommer. Blir til jul, og det er fint! :) Takk, det er virkelig det! :) Jeg ser lyset i enden av tunnelen. :)

 2. Gratulere med overstått skoleår med gode karakterer(flinke du!). Høres ut som en super start på ferien! Tror jeg har hørt mye bra om Yaya’s :)
  SV;Aha, kan fort bli for mye av det “gode” med tanke på overnaturlige. Skjønner den!:) Anbefaler “Modern Family” for lett underholdning:) Kommer ikke på så mye farten ,men anbefaler å sjekke ut min “tv-liste” her(http://inmystrangeworld.wordpress.com/minefavorittserier/): Der har jeg litt av hvert med tanke på tvserier:)
  Nina C.s siste blog post ..Bloglove #8

 3. Hvor skal du i Thailand? Vi var i Bangkok(kort), Chang Mai (i nord- red på elefanter, gikk, overnattet hos stamme-landsby, raftet på bambus-flåter og til slutt dro vi til Kuh Samui (litt “syden”-ferie på slutten :-) ) Skjønner godt at du koser deg med Bodø og Oslo nå i sommer, når du har Thailandtur i vente til jul :-)

  1. Vi skal til Karon Beach, og så håper jeg at det blir litt turer rundt omkring derfra. :) Det er så spennende alt med Thailand. :D

 4. Åh herlighet så gøy det høres ut. Hvorfor har vi ikke noe lignende i Bergen! :) En veldig fin start på ferien var det nok uansett.. Jeg derimot har ikke ferie før i…august. Blæ.
  tonjes siste blog post ..2 topper

 5. Høres ut som en fin start på sommerferien ja :-D
  Jeg liker også Lisa Tønne og kunne godt tenkt meg til å se henne en gang!
  Renates siste blog post ..Ukestart

 6. hørtes ut som en helt herlig start på sommerferien! og heldiggris som skal til thailand, har så lyst til å dra på backpacking der. thaimat er kjempegodt! og nei, bor ikke i oslo, så :) hehe. men jeg har vært på mother india i kristiansand, med den mest FANTASTISKE indiske maten, og har hørt det også er en mother india i oslo! vet ikke hvordan den er i forhold, men, kan da vel ikke være så ille den heller ;)

 7. hva er det man får karakter i? hvilke forskjellige områdeer er det?:)
  nysgjerrige meg..

  1. Vi får karakterer i begge fagene (design og modellisme), og det er mange forskjellige områder som teller inn på hva karakteren blir. :)

 8. Elsker Yayas :) har aldri vært i thailand men om det minner om atmosfæren der så tror jeg du får en fin tur :)

  ellers anbefaler jeg the nighthawk diner på løkka, var der idag, veldig god mat!
  og om du liker sushi, jonoe:)

  gratulerer med bra karakter :) deilig og ta sommerferie med den følelsen:D

 9. Hurra for sommerferie. Det er deilig, og det høres virkelig ut som en god start på ferien også. Jeg skal prøve å få med meg sommerlatter. Hans Morten er en komiker jeg virkelig digger ;-) De tre andre er ikke så verst de heller. God ferie, nyt!
  Eva Beates siste blog post ..Kattegat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge