Sånn som er koselig..

..søte, små dyr som får plass i hånda di (link)
..uoppfordra klemmer
..stearinlys
..Mia
..de fine kommentarene dere legger igjen her hos meg
..lyden av lett regn på vinudet
..venner du kan være 100% deg selv med, og som du kan fortelle alt til
..fjelltur
..bøker
..tv-serier på macen
..Formel1, spesielt når Ferrari vinner
..kosedyr
..musikk
..livet

Hva synes du er koselig?

Related Posts with Thumbnails

25 comments

 1. Mange koselige ting her….elsker bøker, filmer, musikk, dyr og sommer…dette er koselige ting for meg!!
  Sv: Jeg skal til den franske riviera! En liten landsby mellom Nice og Monaco, og det er så nydelig der! Gleder meg masse :)
  Vestfoldgirls siste blog post ..Slitsom mandag…

 2. Koselig! :D Hehe… Jeg synes stearinlys, fyr i peisen, kose seg under et pledd i sofaen med en kopp kakao er koselige ting. Spille gjett hvem med eldstemann er også kjempekoselig. :)
  Cecilies siste blog post ..Hallo bloggen!

 3. jeg samler også på kosedyr :) elsker de, selv om jeg faktisk ga bort ganske mange for ikke så lenge siden, jeg måtte velge å bare beholde de som har stor affeksjonsverdi.. man trenger jo strengt tatt ikke gamle ole brum bamser som kom med happy meal når man gikk på videregående hehe.

 4. Det var en fin liste<3 Om jeg skal tilføye noe må det vel være stearinlys og kakao på mørke kalde kvelder, spille brettspill og sikkert mer… :-)
  Renates siste blog post ..Myren

 5. Hva var det for slags liten tass, på hånda der? :-) Koselige ting: pakke til utenlandstur, shoppe med tante-“unger” (som er blitt voksne ;-)), kjøpe små sommergaver til forskjellige folk, drikke kaffe og lese blogger når det er regnvær ute, sitte på kafe i sola med venninner og skravle og rusle late sommerturer i duskregnet med samboeren :-)

  1. Det er en liten Maursluker, hihi. Klikk på bildet, eller på linken under, så kommer du til artikkelen. :)
   Så koselige ting du nevner. Åhe, jeg blir helt glad. :)
   Forresten, kanskje du har noen blogger å anbefale? :)

 6. Så mange fine bilder :-) Koselige ting ^^

  Jeg syntes det er koselig med søte dyr selv, sommerkvelder ute på verandaen også syntes jeg det er koselig å se gamle ektepar gå hånd i hånd :-D
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..PÅ NORSK JORD

 7. aww, uoppfordrede klemmer er jo noe av det beste som finnes! :-D Jeg syns kjæresten, tiko, kommentarer på bloggen, jobben, shopping, armkrok, serier på tv’en, god mat, telys, armbånd og sol er koslig ^^
  Marlenes siste blog post ..Flytta på dej!

 8. Jeg leser ikke så mange blogger FAST. Men jeg har store planer om å starte egen blogg, så jeg må jo lese litt rundt og finne ut hvordan man gjør, hva JEG liker å lese osv. Men foreløpig har jeg ikke laget noen blogg. Må tenke LEENGE først, er litt redd for sånne nett-greier. Nekter å være på facebook f eks, til mine venninners frustrasjoner :-D Men når jeg setter i gang min egen, skal jeg tipse deg om en god blogg (he, he) :-)

  1. Åh, er det sant!? Det gleder jeg meg til. Jeg synes nemlig at det er så stas når du kommenterer og forteller fra ditt liv også, så det synes jeg blir fint. :)
   Jeg var litt redd for slike nettgreier jeg også, og nektet å være med på alt før. Men, så gav jeg opp, og så ble jeg avhengig. :P Helt greit, for jeg trives sånn som det er nå, og så er jeg ganske streng på hva som er greit og ikke, så det hjelper på. :)
   Det er fint å tenke seg godt om, så slipper man å angre. Gleder meg til du sier i fra. :)

  1. HEGE!!!!?! ER DET SANT!?? Nå ble jeg gira, nå. Gleder meg sånn til å se hva du tar. Lykke til!! Dette liker jeg veldig godt! :)

 9. For er koselig innlegg! Jeg elsker koselige ting, som kosehunden min, stearinlys, rødvin og god middag, en koselig kommentar på bloggen. Kos, hehe=)
  Mias siste blog post ..Endelig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge