Sankthansaften på St. Hanshaugen.

Fire at the beach

Jeg er ikke den som skriker aller høyest om Sankthansaften, bål og fint vær, selv om jeg har vokst opp med fantastiske (fra et barns perspektiv) bålfeiringer i fjæra hjemme. Herregud, jeg klarer jo ikke engang å huske hva jeg gjorde i fjor på denne dagen. Annet enn å jobbe, for det har Facebook fortalt meg. Men, likevel så synes jeg at det var litt unødvendig med alt dette regnet i dag. Jeg mener, det høres ut som om at det er en foss rett utenfor vinduet. Thea trodde det haglet et øyeblikk, så ille er det. Men, jeg skal ikke klage, det var nok vår tur nå. Vel, jeg skal ikke klage så veldig mye, i alle fall.

Planen var å løpe meg en liten tur i formiddag, men med alt regnet, så utgår det lett. Kjenner jeg er glad jeg tok meg en veldig liten kveldstur sent i går, for ellers hadde jeg blitt veldig, veldig våt. Og jeg liker virkelig ikke å bli våt. Her kjører jeg regnjakke, regnbukse og støvler med en gang det regner mer enn bare litt yr, og noe sier meg at det er litt ugreit å løpe i.

Nå er det kaffe, mat og litt planlegging av dagen videre som gjelder. Ha en nydelig Sankthansaften, alle sammen!

Hva er dine Sankthansaften-planer, og hva gjorde du på denne dagen da du var liten?

Bildet er linket.

Related Posts with Thumbnails

14 comments

 1. Eg har spist grillmat, drikk kvitvin og slapper av ;) Roleg…har jobbehelg!!

  Når eg var lita såg me på båltenning og spiste rømmegrøt ;)
  Fridas siste blog post ..23062012

 2. Vi var hos en vennine og spiste jordbær:) vi er jeg og ann kristin som skal bo her i et par uker.

  Ble overraska av regnet vi og, klissvåt sier du?
  Burde løpt i helga jeg og. Vanskelig å komme seg ut når man har besøk..

 3. Jeg har heller ingen tradisjoner i voksen tid på denne dagen. De har et stort bål ved stranden her, men jeg orket ikke ned dit med Thea etter leggetid, så det får bli en annen gang :) En gang da hun maser om det selv haha :)
  Hege – ikke som andre mamma-bloggers siste blog post ..True love!

 4. husker egentlig ikke så masse fra når jeg var liten, men tror da jeg var med å feiret med bål osv? :-P I år grillet vi hos et vennepar, noe som var supertrivelig! :-D var faktisk varmeste st.hans her i Krsund siden 2003! :-O
  Marlenes siste blog post ..Flytta på dej!

 5. Jeg har ikke feiret St.hans på mange år….og i år var jeg inne og bare koste meg. Etter å ha gått obligatorisk tur med hunden…kom vi oss inn i varmen, mens andre sto ute i regn og surt vær!
  Vestfoldgirls siste blog post ..Slitsom mandag…

 6. Det er bare nordlendinger som ikke klager ;)) Vett i skallen, vøtt (med tanke på stereotypien!!!!) Hohohoho! Selv feira jeg jo ikke i år. Og ikke i fjor heller. Rart, sånn egentlig. NULL RØMMEGRØT!!!!!
  Sivs siste blog post ..En Skottland-rest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge