Nike+ gps Sports Watch på salg hos XXL.

Etter at jeg for en stund siden kjøpte Nike+ gps-klokka, så har flere av dere spurt hvor man kan kjøpe den, og hvor mye den koster. Her i Norge får man kjøpt den på butikker som G-Sport, Lefdal og XXL, og prisen ligger på 1500-2000,-.

I går fikk jeg tilbudsavisen til XXL på mail, og da jeg bladde gjennom den kom jeg over ett supertilbud på nettopp denne fantastiske klokka!! De to neste ukene (eller så lenge lageret rekker) får du den til 999,- på XXL. Er ikke det et supert tilbud, så vet ikke jeg! Løp og kjøp!

PS: XXL viser fram klokka sammen med en del sykkelutstyr, men jeg anbefaler å ikke bruke klokka til sykling, dersom du har tenkt til å løpe med den. Klokka tar hele tiden vare på de beste tidene dine, og tenk så demotiverende det må være å aldri klare nye rekorder når du løper! Da blir jo halve vitsen borte, synes jeg!

Dette er ikke reklame, det er bare et tips fra meg til deg!

Related Posts with Thumbnails

24 comments

 1. Åhå! Jeg undersøkte prisen for bare noen dager siden, og fant fort ut at det ikke var realistisk, men nå ble det plutselig en annen sak. Hmhmhm. Jeg har jo ikke råd, men… Kanskje? :P
  Anes siste blog post ..Ferieplaner

  1. Den er innmari dyr, men jeg synes den er verdt det! Så sant det finnes litt penger å kjøpe den for, naturligvis. 999,- er et skikkelig tilbud, har ikke sett noe liknende i Norge før. :)

   1. Jeg velger å håpe at det er et tegn på at den holder på å synke i pris fordi den ikke er helt ny lenger, for jeg har nok ikke råd akkurat nå. En gang i framtida. :) Tror jeg må komme mer i gang med jogginga før jeg kan rettferdiggjøre en sånn sum også. :P (Paradoksalt nok betaler gjerne jeg samme sum for to måneders Elixia-medlemsskap, jeg har egentlig ingen god forklaring på det. :P)
    Anes siste blog post ..Miniferie

    1. Ja, det er nok sikkert ikke en dum antagelse. Krysser fingrene for at den er på tur ned i pris generelt. :)
     Jeg var jo kommet godt igang med joggingen, og hadde nådd flere mål, da jeg kjøpte den, så skjønner den. For meg er det omvendt; jeg tar meg ikke råd til å være medlem på treningsstudio, men klokka, den måtte jeg ha. Jeg elsker, elsker, elsker den, så for meg var det et riktig valg. :)

 2. Jeg har egentlig lyst på, men må vente på bedre inntekt (les – friskmelding). Dessuten er det leeeeeeenge til jeg kan gå, jogge, løpe eller sykle lenger enn fem minutter……! ;-)
  Eva Beates siste blog post ..Min dag idag

  1. Og når du kan gå, jobbe, løpe eller sykle lenger enn fem minutter, da har du blitt friskmeldt og har bedre inntekt, ikke sant!?

 3. Det va no som f…
  Kjøpte nettopp klokka i USA sjøl! hehe…
  Men bra for alle andre som vil ha den som ikke skal til USA i den nærmeste framtid!
  ibs siste blog post ..Summer holiday

  1. Hehe. Jeg også gjorde det, men det er ei stund siden. Dette er et supert tilbud for de som ikke er like heldige. :)

 4. åååh, jeg vil ha den når jeg skal starte på igjen å trene! synd det ikke blir før til høsten, og jeg ikke rekker å kjøpe klokka mens den er på tilbud. jaja, får bare bite i det sure eplet når den tid kommer :) det virker i hvert fall som klokka absolutt er verdt pengene!

  1. Det er en løpeklokke, først og fremst, men man kan jo selvsagt bruke den til gåing også. :) Jeg bruker den kun til løping, slik at jeg beholder en (for meg) riktig statistikk på nikeplus.com. :)
   Til rusleturer bruker jeg Sports Tracker på iPhone. :)

 5. jeg bruker ikke klokke til vanlig en gang, vet ikke om jeg hadde klart å løpe med det på hånda, men jeg har en løpeapp da, den motiverer meg kanskje ikke men jeg ser ihvertfall hvor langt og hvor lenge jeg har løpt:)

  bra tips :) skjønner du er veeeeldig fornøyd med din :)

 6. HURRA!!!! En dag kan det jo hende jeg får meg ei sånn klokke, men jeg jogger jo ikke SÅ mye! Og jeg har ikke egentlig skjønt helt hva disse klokkene gjør… MEN: takk for at du tipser, du er så god, du!
  Sivs siste blog post ..En Skottland-rest

 7. Har du tatt ferie? :-) Var litt spent på om du har vært til fjells ennå, men du er vel travel med alt mulig tenker jeg ;-) Har selv hatt en fantastisk tur til Bremen, Tyskland, med søster. Det var byen sin det. Liten og søt, bare trikker der nesten, fine parker, kort fra flyplassen, MASSE spennende, RARE butikker og varmt var det også (forrige uke). Tysk snakket vi også. Jeg har litt “pause” i all ferieringen hjemme i Oslo, før jeg og samboer drar til Tromsø og Senja kanskje neste uke. Håper du har det fint der oppe, og at vi får se noen fine bilder fra topp-turene dine etterhvert :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge