How to Break a Dog Owner’s Heart.

Au.

20120628-155821.jpg

Jeg angrer ikke ett sekund på at vi fikk Mia, hun er jo verdens beste lille godklump. Elskpå.

Og dette innlegget er grunnen til at søket ledet til bloggen min.

Related Posts with Thumbnails

22 comments

 1. uff :-/ mye rart folk søker på som kommer inn på bloggen min og. Men! du vet jo at det ikke var fordi du angrer på mia, at de kom innpå, de kom jo innpå innlegget hvor det står klart og tydelig at du IKKE angrer! :-D Kjenner igjen frustrasjonen i det innlegget ditt, en hund vil jeg påstå er mye mer gjennomtenkt enn å få barn, siden utrolig mange får barn uplanlagt. Man får ikke en hund uplanlagt liksom :-P
  Marlenes siste blog post ..Workinggirl!

 2. Bloggsøk /historikk er ikke alltid like koselige. Søkemotorene reagerer på enkelte eller få ord i en tekst og noen ganger kan den koble sammen søkeord til et innlegg som ikke handler om det søkeren egentlig søkte på.

  SV;Takk :) Har fått lastet ned de viktigste appene:) Har lastet ned sportstracker så da blir det mer morro å trene:)
  Nina C.s siste blog post ..Cinema is a matter of what’s in the frame and what’s out.

  1. Det har du, men det gjør ingenting, for jeg er såååååå enig! Og så liker jeg å høre at andre sier det også, so keep on saying it! :)

 3. det som har mest treff hos meg er 80tallet, fordi jeg lagde et innlegg før bursdagen min for type 4 år siden om antrekk til 80talls party :)

  Mia er en flott hund da, hadde nok ikke angra jeg heller :P :D fine vofsen deres.

 4. Skjønne Mia :) Jeg angrer hvertfall ikke på at jeg fikk hund. Det er så mye glede av dem i hverdagen :)

  SV: Det er supert med ferie. Gjør bare det jeg har lyst til!:)
  Hildes siste blog post ..Feriekos

 5. Har fått mye rart søkt innpå bloggen jeg også. Kåt kjeledress, blant annet. Hehe!
  Men ja, skjønner ikke helt jeg heller. Får håpe det er en fortvilet valpeeier som prøver å få valpen husren eller noe sånt, for ellers er det egentlig bare tragisk fra ene enden til annen. Her i hus foreligger det også en plan om hund nr to, så jeg føler ikke noe anger rundt det å skaffe hund :) Men det kan nevnes at jeg er et hundemenneske da, kunne startet oppdrett om noen år uten å være skeptisk i det hele tatt :)
  Liindas siste blog post ..1 år som huseiere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge