Sånn cirka verdens lykkeligste.

20120525-190857.jpgÅååh, se så fin!

Snilleste Marthe har vært i USA, og med seg hjem hadde hun en Nike+ gps-klokke til meg! Er ikke jeg den heldigste i hele verden, så vet jammen ikke jeg.

Nå er det hjem for å gjøre den klar til sin første løpetur. Gledesegja!

Related Posts with Thumbnails

18 thoughts on “Sånn cirka verdens lykkeligste.

  • Hihi! JA, endelig fikk jeg den, og JA, den fungerer kjempebra. Jeg har på følelsen at vi to kommer til å bli så gode venner. <3

 1. Gøy! Kos deg med den :)

  (Jeg tok min første løpetur siden cooper-testen på vgs for fem år siden i går, og det var fantastisk. Veldig.)
  Anes siste blog post ..Skryt 2.0

  • ANE! Så bra! Jeg tenkte faktisk på deg da jeg var på vei for å løpe i går, og håpet at du hadde fått begynt å løpe. Så dette var bra. Hurra, you go!

   • Hihi, søta. På vgs var gymtimene den eneste “treningen” min, og da anstrengte jeg meg vel egentlig for å anstrenge meg minst mulig :P Altså var det en ganske annen opplevelse nå som formen er dramatisk bedre, og det eneste jeg hadde lyst til å gjøre da jeg kom hjem igjen var å dra ut igjen med en gang, hihi.
    Anes siste blog post ..Skryt 2.0

  • Hihi. Ikke gave, men tjeneste. :) Og JA, jeg har tattis. Glemmer den litt bort, men jeg har en fra albuen til hånda, som dekker hele oversiden. Love it. :)

 2. Pingback: Tatoveringa. « Mitt liv som lita, søt og ESMOD-student – trilleblogg.com

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge