Sånn cirka verdens lykkeligste.

20120525-190857.jpgÅååh, se så fin!

Snilleste Marthe har vært i USA, og med seg hjem hadde hun en Nike+ gps-klokke til meg! Er ikke jeg den heldigste i hele verden, så vet jammen ikke jeg.

Nå er det hjem for å gjøre den klar til sin første løpetur. Gledesegja!

Related Posts with Thumbnails
m4s0n501

18 comments

  1. Hihi! JA, endelig fikk jeg den, og JA, den fungerer kjempebra. Jeg har på følelsen at vi to kommer til å bli så gode venner. <3

 1. Gøy! Kos deg med den :)

  (Jeg tok min første løpetur siden cooper-testen på vgs for fem år siden i går, og det var fantastisk. Veldig.)
  Anes siste blog post ..Skryt 2.0

  1. ANE! Så bra! Jeg tenkte faktisk på deg da jeg var på vei for å løpe i går, og håpet at du hadde fått begynt å løpe. Så dette var bra. Hurra, you go!

   1. Hihi, søta. På vgs var gymtimene den eneste “treningen” min, og da anstrengte jeg meg vel egentlig for å anstrenge meg minst mulig :P Altså var det en ganske annen opplevelse nå som formen er dramatisk bedre, og det eneste jeg hadde lyst til å gjøre da jeg kom hjem igjen var å dra ut igjen med en gang, hihi.
    Anes siste blog post ..Skryt 2.0

  1. Hihi. Ikke gave, men tjeneste. :) Og JA, jeg har tattis. Glemmer den litt bort, men jeg har en fra albuen til hånda, som dekker hele oversiden. Love it. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge