Mitt april.

I fjorårets april koset jeg meg i parken, i Køben og hjemme i Bodø, og i årets april har jeg gjort noe av dette..

Vist dere noen av mine bilder fra tiden etter 22. juli

Fortalt om noen av mine favorittbloggere

Delt en grov scones-oppskrift og en trening-spilleliste

Sydd et skjørt til meg selv

Jeg ble litt mindre personlig når det kommer til trening, noe som har gitt meg mye inspirasjon

Jeg lagde en liten tegneserie for første gang på veldig lenge

Jeg var hjemme hos mamma og pappa, hvor det ble tid til kos, jogging, gåtur og skitur.

Det ble virkelig en fin april måned i år også, hurrahurra.

Hvordan var ditt april?

Related Posts with Thumbnails

25 comments

  1. Åh, du er søt! <3 Jeg blir jo så motivert når dere er så flinke til å besøke meg og legge igjen så mange fine spor.

 1. Flott oppsummering:) Ser ut som din april måned var fin! Det skjørtet du lagde var kjempe stilig!:)

  Mitt april var fylt med mye fint:)
  Nina C.s siste blog post ..The Big Moon

 2. Hurra for en fin måned! :) Min april var te (som vanlig), noen fine besøk med kveldsmat, vafler og middag, mammabursdagsfeiring, jobbing, fine konserter, mine første ordentlige jobbsøknader og mye finpirk på spillmusikkprosjektet jeg driver med på skolen. Veldig ålreit, og jeg gleder meg til resten av mai. :)
  Anes siste blog post ..Musikkvideo for mandagskvelder

 3. Det så ut som en fin fin måned :-) Mange fine blogger du liker – og et veldig fint skjørt du har laget deg :) Ønsker deg en like fin maimåned. Min aprilmåned handler bare om kneskade, praktisk talt – med høydare på operasjonen :-) Så den endte veldig godt <3
  Eva Beates siste blog post ..Hjemme hos seg selv

 4. herlich :) min april har vært fin, men også ganske slitsom. er i sykepleierpraksis nå, og havnet litt langt unna der jeg bor. så hverdagen består av å stå opp klokka fem for å ta tog, jobbe på sykehjem, komme hjem til kjæresten og leiligheta halv seks, så hjem til mamma igjen rundt sju (for der er det gangavstand til togstasjonen) og i seng innen klokka ni :) så det har ikke akkurat vært den mest sosiale måneden, haha. men det er veldig spennende fordet :D

  1. Åj, så himla slitsomt! Det er så synd når man blir plassert så ugunstig i forhold til hvor man bor i praksis. Men godt du føler at det er spennende for det. :)

 5. En kjempe fin april med mye variasjon:) jeg er fortsatt meget imponert over skjørtet du laget, men så har jeg jo skjønt at du er ca 1000 hakk bedre enn meg når det kommer til håndarbeid;)
  Min april bestod av 14 dagers jobb, litt festing, MYE maling, mange turer med hunden, mye sosialt med venner og jeg joinet treningsenteret for fult:)
  Lenes siste blog post ..Bilder fra helgen

 6. Mange fine bilder! Jeg skjønner ikke helt hvor april ble av….det har vært mye skole og noe jobbing. Også masse skriving av bachelor oppgaven. Ikke så mye spennende som har skjedd med andre ord :)
  Vestfoldgirls siste blog post ..Going to the opera!!

 7. April har bestått i fine påskedager hos venninne, late dager med samboeren, shopping av klær til ulike festligheter som kommer i mai, bestilling av 2 sommerturer, turer i skog og mark, laget spøkelsefilm med mine døve elever (har fått med meg at du kan tegnspråk også :-) ) og startet med litt hyppigere turer ut for “å lufte joggeskoene” ;-)

  1. Høres ut som om du har hatt en flott april! Ja, jeg kan tegnspråk, hihi. Og har faktisk lurt litt på om du gjør noe der i lende pga mailadressen din. Så artig! :)
   Elsker at du har begynt med litt hyppigere joggeturer. Du er flink! :)

 8. Fine april, har skjedd mye jo! Likte veldig godt oppsumeringen din, og særlig siden jeg er ganske ny på bloggen din var det mye her jeg ikke hadde lest om fra før :)
  missMs siste blog post ..Sen sesongstart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge