Mandagstur.

Åj, snakkes det litt vel mye om mine jogge- og løpeturer for tiden? Det er bare så innmari artig å fortelle dere om det, for det virker som om dere liker det veldig. Bare å rope ut om det er noe annet du kanskje vil lese om også.

I går var planen å ta en rolig langkjøring på flatt terreng, og derfor satte jeg kursen mot Maridalen for å jogge rundt Maridalsvannet for første gang. Jeg studerte litt rutebeskrivelser, og startet ved Brekkekrysset. Der tok jeg det rolig og fint mens jeg løp på grusveien, for jeg visste ikke hvor tung eller lang turen kom til å bli. Best å være føre var, ikke sant? Etter noen km kom jeg til Hammeren, og det var planen/ruta. Problemet var at jeg ikke helt husket hvor jeg skulle løpe videre, så da jeg fikk øye på et skilt til Sognsvann, så satte jeg selvfølgelig kursen den veien. Skikkelig Sognsvann-junkie, oje.

Jeg skjønte jo naturligvis at det ikke kom til å være flatt til Sognsvann, men likevel så ble det den veien, og det var TUNGT! Innmari mye stigning for ei som meg, skjønner dere. Veldig, veldig glad for at jeg ikke hadde tatt mer i da jeg begynte turen.

20120528-213839.jpgFor aller første gang, så tok jeg bildepauser underveis.

Uansett om planen ikke ble fulgt til punkt og prikke, så fikk jeg meg i alle fall en tur på en mandag! Det er virkelig ikke verst. Og den endte på 8,34 km, som jeg jogget/gikk på nesten en time.

Hahaha. Enda godt jeg ikke var sånn 3 meter unna vannet (punkt 4) da jeg ikke skjønte hvor jeg skulle videre, i alle fall.

Og bildet over, det er fordi vi skal le av meg. HAHAHA. Noen vise meg noen fine joggeruter snart (selv om jeg er veldig flink og tøff som drar på oppdagelsesferd helt alene).

Related Posts with Thumbnails

22 comments

  1. Det var meningen, ja! Men da jeg kom til punkt fire der, så var det bare asfalt, og ikke noe vann. :/ Så da jeg ikke husket noe om asfalt i beskrivelsen, så tok jeg en annen vei. :P

  1. <3 I går var det faktisk ganske kjølig, så jeg løp i tights og superundertøy-genser, og det var akkurat passe. Og med 0,33l vann i en sånn liten flaske, så går det. På fredag tok jeg turen i 21-22-tiden, men det var ganske jævlig da, altså. Løp i singlet og tights, skulle virkelig ha hatt shorts, for da tror jeg det hadde vært helt fint. :)

 1. Flink du er da:) Blir ikke lei å lese om joggeturer eller noe sånt,blir mer inspirert til å få rompa opp å sofaen:) hehe

  SVSå bra:) De driver å setter opp en ny berg og dalbane tror jeg på tusenfryd hvis jeg ikke så feil på kartet.
  Nina C.s siste blog post ..Filmomtale: The Avengers

 2. IKKe kjedelig å lese om jogge/løpeturer! Synes morsomt å høre om nye turer, nye ruter, musikk, joggesko osv. Helt dilla selv innimellom. Men sløver litt innimellom også… Jeg er enig med deg, trenger noen nye ruter jeg også :-) Jeg helt treg, løper bare de samme rutene igjen og igjen, pga vet jo ikke noen lengder på forskjellige ruter…. og jeg har ikke sånn fin klokke. Løper bare etter tiden på mobilen, og da liker jeg å vite lengden på forhånd. Vet Sognsvann (lille)- 3,3, øverste ca 5 km (det sa de på Jentebølgen-løpet i fjor), og teknisk museum- til Grønnland,langs elva- ca 8 km. Hva med gå opp til Ullevålseter, og LØPE ned igjen? Er ca 5,5 en vei :-)

  1. Så godt du synes det, Solfrid. Og jeg må få si det igjen; jeg synes det er så hyggelig at du leser hos meg selv om du ikke har blogg selv/legger igjen bloggadresse. <3
   Tenker jeg skal få lagt ut et innlegg om litt “softere” treningsmusikk, for det har blitt etterspurt – så kanskje du finner noe du liker der? :)
   Jeg løper også de samme rutene om og om igjen, og jeg er ikke så kjapp, altså. Men jeg vil bli.
   For meg hjelper det veldig å vite hva jeg presterer på rundene mine, for jeg er virkelig en teknisk duppeditt-jente. :) :) Jeg har løpt opp og ned Sognsvann – Ullevålseter, og det var turen sin! Satser på å ta den 1-2 ganger i mnd, men ikke mer, for den sliter veldig på knærne, men så er den jo så gøy.
   Du bor vel i nærheten? Bare å skrike ut om du vil ta en tur sammen med meg en dag. :)

 3. du altså, gærning:P neida. hadde sikkert gjort det samme lett å velge det som er trygt:)

  du er flink da, som legger i vei sånn :)
  noen runder til her oppe så er jeg kanskje klar til å prøve meg på tur sammen med deg ;)
  siden du så snilt sa at du kanskje ikke holder samme tempo om jeg var med :)

  1. Jaaa! La oss ta en tur sammen når du føler at du er klar for det. Jeg er ikke så himla kjapp, skjønner du. Og uansett, så holder vi det laveste tempoet (kanskje med litt pisking).

 4. Jeg blir bare mer og mer imponert, du er super woman jo! ingen problem for meg å gå så langt, men å løpe…. det er liksom der det streiker litt for min del.. jeg vil jeg vil, men jeg får det ikke til;)
  Lenes siste blog post ..Trening; Sh`bam

 5. //storbylivet er sentralt og sosialt, ingen tvil om det, men jeg foretrekker livet uten naboer rett utenfor vinduet;) De fleste har nok hatt den epoken med storby og studentlivet, og dere har jo store flotte parker dere kan boltre dere i:) Hus og hagelivet kommer nok til deg også en dag:)
  Lenes siste blog post ..Trening; Sh`bam

 6. ÅÅ..du er så sprek!!! Heier på deg ;) Eg har fått dilla på klartrespinn…ny time på senteret eg trener med berre masse bakker…HURRA!!!
  Fridas siste blog post ..Summer love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge