En travel uke.

Åj, plutselig var den uken over, liksom. Hvordan skjedde det, da?

20120520-221754.jpgMia speider etter skumle ting i bakgården.

Jo, verdens beste/lateste Mia var jo på besøk helt til ettermiddagen på tirsdag.

Og så var det jo eksamen, da. Den skulle jo inn på onsdag klokken 12.

Kjolen jeg skulle sy.

Her har jeg strøket og merket opp stoffet, slik at det er klart til å modelleres rett på bysten.

Steg-for-steg.

Det ferdige resultatet.

Så feiret jeg eksamensinnlevering med fineste Janne og Viktoria, før jeg tok turen ut til Råholt for å feire 17. mai, hurra!

Og med litt jobb, vinkos, 15 km gåtur med Line langs Akerselva og 5 km joggetur i parken, så var plutselig uken over. Sånn kan det gå.

Hva synes du om eksamensoppgaven? Og hvordan har din uke vært?

Related Posts with Thumbnails

15 comments

 1. Ikke noe rart at uka går fort når den inneholder både eksamen og 17.mai, synes jeg. Gratulerer med levert eksamen! Var det siste før sommeren, eller har du mer før du kan ta ferie? Du har all grunn til å være stolt, i hvert fall! :)
  Anes siste blog post ..Skryt

 2. Wow, så fin den ble! :) Du er flink!!

  Min uke har vært fin, med mye familiekos, hundekos og avslapning.

  SV: Takk, trille :) Jeg tror jeg må gå for det, altså;)
  Hildes siste blog post ..Bloggtips

 3. Så fin kjole! Kan du bruke den selv senere, eller er den et avsluttet kapitel for din del? Spennende å holde på med sikkert :-) Masse detaljer å være nøye med, og det er nok krevende. Min uke: jobb, sløv/deilig INNE-17. mai :-), bursdag på kina-restaurant, løpt fra teknisk museum og NED til byen langs elva, konfirmasjon, og litt gressklipping. Ha en fin dag!

  1. Tusen takk! :) Njaaaa. Kjolen er sydd i ubleket bomullslerret, så selve kjolen kan jeg ikke bruke, men mønsteret kan jeg bruke til å sy opp en i ordentlig stoff. Men vi syr i fransk størrelse 38 (norsk 36), så den er litt stor til meg. Bortsett fra det, så kan jeg i grunn bruke den. :)
   Så flink du er som løper, åh – jeg blir så stolt! :) Høres ut som en herlig uke, ha en fin dag selv! :)

 4. Så stilig.
  Håper du føler det gikk bra :)

  SV:
  Jeg studerer ernæring på Atlantis i Oslo.
  Da kommer jeg nok ikke til å kjøpe den med det første. Takk for at du delte det :)
  Kristines siste blog post ..MORNINGS

 5. Så stilig resultatet ble :-D
  Gratulerer med vel overstått :-D

  Jeg har hatt en veldig fin uke. Hadde eksamen på tirsdag, feiret med medstudenter etterpå også har jeg feiret 17.mai med familien. Ellers har jeg hatt noen fridager siden vi ikke får vite temaene til naturfagseksamen før i morgen :D

  Ha en flott mandag :-D
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..UKENS LESER # 7

 6. Flink du er ! :-D den var jo supersøt! :-) Uka mi gikk fort også, med å komme hjem fra syden, familietid, hjem til Kristiansund og kjærestehelg :-)
  Marlenes siste blog post ..Busywoman

 7. oh my… Jeg har sagt det til deg før og jeg sier det igjen; DU er knakende flink! jeg er meget imponert, både av fremgangsmåten og det ferdige resultatet.. wow! *reiser meg opp og klapper høyt* Dette må jo bli toppkarakter:))

  Min uke startet med sykdom, fra sønd-onsdag, våget meg ut på 17 mai, litt lettere redusert, og fredag var formen ganske bra men fortsatt forkjølet, ellers har det blitt litt kvalitetstid med venninner, ingen trening;( og mye kos:) Idag bar det avgårde på¨jobb igjen..

 8. Du er så himla flink, du!! Du kan vel fikse et par av klessplaggene mine, du? Flott! Kommer du nordover snart? Hehehe ;) Gratulerer så myeeee med ferdiglevert! HURRA!
  Sivs siste blog post ..Interesseportrett #28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge