Eksamen i design!

Oje! Alt er gjort i Adobe Illustrator, ene og alene av meg!

Da eksamen i design begynte mandag for snart to uker siden, så hadde jeg bestemt meg for at jeg ikke skulle lage ny figurin, jeg skulle holde meg til de jeg har fra før. Akkurat som om jeg klarte å holde meg til det. Litt av resultatet ser dere ovenfor, hihi. Jeg er ganske fornøyd, altså. Har puslet litt fram og tilbake i en stund med det verktøyet jeg har brukt for å lage skyggene, og det blir jo utrolig stilig. Ikke sant?

Søte Hege er veldig fascinert av utdannelsen min, og spurte for en stund siden om at jeg kunne fortelle om de ulike programmene jeg bruker i design. Tenker at det kanskje er flere av dere som lurer på litt av det samme, så jeg driver og leker med tanken om å lage ett sånn innlegg. Hva er tankene om det?

Kvelden i dag skal jeg bruke på å pusle litt videre med eksamen, for i morgen er det siste jobbedag på skolen. I tillegg har jeg jobbhelg, så kvelden i morgen, og store deler av lørdagen går til det, så det er ikke mye eksamenstid igjen før den skal inn. Deadline på mandag klokken 15!!

Wish me luck!

Related Posts with Thumbnails

25 comments

  1. Oh, yes I do! Kommer nok til å lage det, ja. Men likevel artig å høre i forkant om det er andre som er interesserte også. :) Takk!

 1. Masse lykke til:) Vil gjerne ha et innlegg om hvilke programmer du bruker:) Synes det var interessant å se også når du laget det ene skjørtet:)
  Nina C.s siste blog post ..Ukens bilde #22

 2. Ja, det vil jeg lese om! Virker kjempespennende!:) Kanskje det ikke er så vanskelig som det ser ut? :p

  God helg, søta!

  SV: Jeg også! Og nå er er det deilig å være tilbake! Man føler seg litt tom uten!
  Hildes siste blog post ..Sliter ikke! :)

 3. Veldig stilig :-) Jeg vil gjerne høre mer om hvilke programmer du bruker til design ;) Veldig interessant utdannelse du tar :)

  Lykke til med innspurten. Dette blir bra :-D

  Sv: Nå stakk det i hjertet hos meg også. Det er vondt å tenke på at man skulle vært flere søsken. Føler virkelig med deg.
  Men ja, det er virkelig godt å ha det på håndleddet. Familien var veldig glad for at jeg tok den. Storebroren min ble nesten litt rørt da jeg fortalte hvordan tatoveringen skulle være. Det er godt å bære de som betyr noe for deg på kroppen. Nå har jeg først og fremst mine søsken, men vil også ha for mine foreldre etterhvert tenker jeg. :)

  //Takk, skjønne deg. Ja, det er faktisk en fordel at ikke sola skinner når man MÅ lese til eksamen. :)
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..HARK

 4. kjempe fint og stilig:) masse masse lykke til, selv om du garantert ikke trenger det:)

  //Denne gangen så arbider jeg i en vindmøllepark, på fundamentet som vindmølllene skal stå på.
  Lenes siste blog post ..Tgif

 5. Utrolig spennende med slike som tar en utdanning “ikke alle andre tar”. Så JA til innlegg! Studerer jo molekylærbiologi selv, ikke mange som vet hva det innebærer heller;) Lykke til med eksamensinnspurten!
  Mias siste blog post ..Vi venter på freddan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge