Litt stolt, hurra!

20120417-234647.jpg
Seriøst?! Hvem skal lære meg å ta bilde av meg selv med telefonen? Ja, det kan jo hende at det hadde hjulpet med litt bedre lys også, da. Hvem fikser (helst begge delene)?

I går kledde jeg på meg treningstøy og joggesko, og ruslet ut i parken med ett mål foran meg; jeg skulle forsøke 5km på 30min (jeg må få nevne at jeg er bare 1,50 høy, så det er ganske høy fart for meg). Uansett, jeg trodde at jeg kom til å ende på rundt 35min, ettersom det raskeste jeg har jogget/løpt hittil er 4,15km på 27:08. Jeg holdt et lite øye med tiden underveis, sånn for å holde motet oppe, og selvfølgelig for å planlegge litt. Og vet dere hva? Jeg klarte det nesten, for da jeg rundet 5km, så var klokken bare 30:40. Nå er det jammen ikke lenge igjen til jeg faktisk klarer 5km på en halvtime! HURRA!

20120417-234747.jpg
Et lite bilde av profilen min på Sports Tracker, slik at dere ser at jeg ikke skryter på meg usannheter her.

Og siden jeg akkurat ikke klarte det, så ble jeg litt sinna, og vips så endte jeg med 5,43 km på 33:06. Det gav en veldig deilig følelse, for jeg løp nemlig 5,33km på 39:30 for en uke siden, og da var jeg døden nær! Ting går framover. Den neste joggeøkten blir intervaller, og jeg gruer meg allerede. Intervall+Trille=dårlig stemning. Men det er jo så effektivt, så da må man bare.

I dag er det “fri” fra skolen, og jeg skal forsøke å få gjort litt skolearbeid. Mye som skal være på plass før eksamen starter om under to uker!

Ikke sant jeg var litt flink?

Related Posts with Thumbnails

50 comments

  1. Takk, jeg prøver. :) Det er absolutt den beste motivasjonen, altså.
   Uff, ja. Det hjelper ikke akkurat på motivasjonen, altså. :/

  1. Tusen takk! :) JA, det er den beste grusingen av de alle! Vel, nesten i alle fall. Ja, det er skikkelig rus å bare se at det går framover. :)

 1. WHOA!!!! JEG er også stolt av det!! WHOOOOOOOOOOOOOO! Gratulerer, Trine!! Selv prøver jeg å forbedre tiden på 3000metern… Men jeg tok meg heller en sykkeltur i går: Jeg har klart å la kjeften vandre, så nå har jeg sagt jeg skal sykle til skolen. Om morgenen. 3 mil… Jah…
  Sivs siste blog post ..Valkyrien Allstars

  1. Du er så herlig, Siv!! :)
   Ooooh, 3000meteren, ja. :) Lurer på hvor fort jeg løper den om jeg bare løper 3km. Hmmmmmm. :D
   Hohohoho! Det er jo en bra kjeft-vandring! Sunn og fin. Men det er jo langt, da. :) Jeg syklet 1mil til jobb før, det var en deilig start på morgenen; begynte jo på jobb klokken 06:00. :D
   Hvor lenge skal du gjøre dette, da?

  1. Tusen takk for det, Marita. Ja, målene jeg setter, de er både realistiske og overkommelige, det kommer bare til å ta litt tid. :)

 2. Flink du er:) *klapp på skulderen*

  SV;Ja,det er greit med sjekk innemellom! Pusen hadde det fint,utenom litt tannsten som skal fjernes til sommeren. :)
  Skal kose meg på kinoen!
  Nina C.s siste blog post ..Onsdag

 3. Veldig imponert! Jeg er kanskje ikke noe å sammenlikne seg med, pga jeg er TREG, men må bare gi opplysningene, så kan du le litt i skjegget og tenke: ja, jeg slår både den ene og den andre :-) Jeg er 1,78, og det hjelper ikke det spor på hurtigheten.. 5 km blir gjort på 35 minutter, og ser helt umulig ut for tiden å komme under den tiden. Men jeg trøster meg med at jeg er mer utholdenhetstypen :-D Kan holde ut LENGE, og har klart en mil et par ganger, men FORT går det ikke nei.. En liten tilleggsopplysning, jeg er over 40 år ,-) Er lov å unnskylde seg litt med det? Men må si jeg imponert over de som klarer å løpe FORT, som deg :-)

  1. Vet du hva, Solfrid? Jeg blir så glad av kommentarene du legger igjen her! Setter skikkelig pris på dem, for de er så grundige. Så takk for det! :)
   Tusen takk, jeg føler meg ganske flink, skjønner du. Hihi. Når det kommer til jogging/løping og denslags, så er det himla masse som spiller inn; det er lungekapasitet, muskler, skrittlengde, vekt, alder og så videre og så videre. Jeg har egentlig en ganske god lungekapasitet, og greit med muskler i beina, men jeg har korte bein, og jeg har ikke løpt så mye før jeg begynte med det for kanskje to år siden. Det spiller inn på min fart, og slik er det med deg også! Egentlig så er det jo bare himla teit å sammenlikne seg med andre hele tiden, for den eneste som er verdt å slå (så lenge vi ikke snakker organisert konkurranse), er en selv! :)
   Jeg synes at du er kjapp og sprek, jeg! Løpe 5km på 35min og er over 40! Det er ikke alle som kan si det, altså. :) Og utholdenhet er jo superimponerende! Jeg vet ikke hvor utholdende jeg er, for jeg løper (jogger) jo ikke de lengste distansene nå. Tar det etterhvert. :)

 4. Du var veldig veldig flink :) Helt enig med at intervaller ikke er noe særlig, men jeg merker jo selv hvor utrolig effektivt det faktisk er :)
  tonjes siste blog post ..Moroccan oil

  1. Takk, takk! :) Ja, de er helt pyton, men akk, så effektive. Nå ble det trening i dag, siden jeg plutselig kom på at jeg har planer i morgen, så da kjørte jeg ikke intervall, for å si det sånn. Får ta det på lørdag eller søndag, tenker jeg. :)

 5. oioioi, gratulerer!! skulle ønske jeg hadde tid til å trene, men er i praksis nå, så må opp klokka fem, kommer hjem klokka seks, og må i seng igjen innen ni…. haha. for et liv :D

  1. Takk! Ble litt stolt, selv om jeg så gjerne skulle gjort det på 30 blank! Det blir neste gang.
   Ja, den der dumme tidsklemma. :/ Får håpe du får tid når praksisen er ferdig! :)

 6. Så flink du er!! Supert!! Eg og er stolt av at eg har klart å trne annakver dag no.. kun 4 ganger til no, men eg er endelig i gang:)

  1. Tusen takk. Hehe, si ikke det; jeg trodde jo jeg var langt, langt unna 30 blank, men så var det jo bare 40 sekunder det var snakk om. :)

 7. Så flink du er! :)
  Jeg skal løpe sentrumsløpet på 1mil neste helg, og jeg skjønner ikke hva jeg har holdt på med :/ Men det vil kjennes som en sterk mestringsfølelse etterpå, sikkert ;)
  Katrines siste blog post ..En grå, fin søndag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge