Dere, altså.

Jeg har jo ikke vært den som har delt alt om hva jeg gjør og når jeg gjør det og denslags; det tok meg jo ett og ett halvt semester å fortelle dere at jeg gikk på søm og designFolkeuniversitetet i fjor, og selv om jeg lenge visste at jeg skulle gå på ESMOD i år, så sa jeg ingenting før jeg hadde gått der i nesten to uker. Jeg sa heller ikke noe da jeg begynte å jogge ute i desember, og Mia hadde vært i hus en liten stund før hun ble nevnt på bloggen. Grunnen til dette, tror jeg delvis fordi at jeg er litt privat som person, og delvis også fordi jeg er redd for å skrive om noe som jeg plutselig går lei av/ikke klarer mer, og dermed vil det føles litt som et nederlag.

20120423-100657.jpg

Men. I det siste har jeg oppdaget gleden av å innvie dere litt mer i hva jeg gjør, og jeg kjenner at det både motiverer og inspirerer meg til å fortsette med det jeg gjør, hvor gøy er ikke det!? Og når dere i tillegg viser at dere setter pris på å bli mer inkludert (dere kommenterer jo som noen helter, I love it!), og forteller at dere også blir inspirert og motivert når dere leser, da blir jeg så himla glad! Fint, ikke sant?

 20120423-120827.jpg

Sånn. Når det er sagt, så må jeg få skryte av at jeg løp over ei mil i går, hurrahurrahurra! Jeg trodde virkelig ikke at jeg var i stand til å klare det, men jagguminsann! Og ikke bare løp jeg over ei mil, men jeg løp den på 01:07:51! Ikke verst når den første løpeturen min i desember var på 2,9 km på 23 minutter, og da hadde jeg gitt alt og var døden nær! Hihi.

Siden værmeldingen framover ikke akkurat er noe å rope hurra for, så har jeg begynt å snuse litt på tanken om å prøve innebanen på Bislett. Noen som har vært der? Jeg bør jo benytte meg av ett slikt flott tilbud når jeg bor så nært, så jeg håper at jeg får tatt meg en tur i løpet av de nærmeste dagene.

Tusen takk for at dere er så nydelige og herlige, alle sammen! Tenk at det skal gi en så mye å blogge!

 

Related Posts with Thumbnails

67 comments

 1. Wow, så flink du er! :-D Syns du ikke skal være redd for å dele ting her på bloggen, vi dømmer deg ikke uansett <3 vi er her for å støtte deg og oppmuntre deg! :D

  Neii, JC er vel ikke for alle, selv ELSKER jeg de skoene, er SÅ meg, og gleder meg til å bruke de! :-D Må bare manne meg opp litt, for her i Kristiansund kommer jeg til å få en goood del blikk… Disse skoene må bæres med attitude! :-P
  Marlenes siste blog post ..Lita Spike Taupe Suede ♥

 2. Hihi, søta! Glad for at du synes det er ålreit å dele :) Nå inspirerer du meg forresten enda mer, med den treningsframgangen! Jeg tenkte på deg seinest for en halvtime siden, da jeg gikk hjemover og ei jente jogga forbi meg, og jeg tok meg i å tenke “hm, kanskje jeg også skal?”. Akkurat nå er det alle overskriftene jeg leser om feil løpesko og så videre som skremmer meg, for jeg har ikke råd til de dyre og gode :P
  Anes siste blog post ..Ti grunner til å smile på en fredag

  1. Åååh, det er så fint at du sier det! Du er så god. :)
   Jeg bryr meg lite om sånne overskrifter, fordi jeg har rett og slett ikke råd til nytt utstyr jeg heller. Men nå kjenner jeg jo kroppen min godt, og jeg føler at skoene sitter helt greit på. De er nok ikke de beste, og de er nok ikke akkurat beregnet på løping, men for meg funker de – de er små nok (barnestr), vanntette, gir støtte og har demping. Jeg har løpt med de i gjennomsnitt to ganger i uken siden desember, og jeg kjenner ingen tendenser til at skoene er riv ruskende feil. :)
   Så jeg tror nok at du med mer enn god samvittighet kan snøre på deg de fem år gamle og smått slitne joggeskoene (jeg har et par sånne som jeg jogger i når det er knuske tørt) og jogge i vei – så lenge som du lytter til kroppen din! :)
   Og bare sånn på slutten; jeg vet om mange med de dyreste og flotteste skoene som sliter med mye rart av skader, så det er nok mer enn bare skoene som spiller inn. :)

 3. Flink du er:) Er jo fin å kunne dele med sine lesere og få bra tilbakemeldinger:)
  SV;Aw,takk :) hehe, skjønner godt hvorfor du liker å lese på original språket:) Velger som oftest det jeg :)
  Nina C.s siste blog post ..Giveaway hos …

 4. Kjempeflink!!! EN mil er langt, og gir litt god følelse å løpe LANGT, nesten uansett tempo. Jeg begynte min jogging i nedoverbakker og bortoverbakker i starten. Når man ikke har jogget på 40 år,og så starter, så må man finne den måten mman kan MAKTE :-D Bedre med nedoverjogging enn ingen jogging, tenkte jeg. Nå klarer jeg også oppover (ha, ha) og har løpt noen ganger EN mil. i ca samme tempo som deg, nå fortere enn det er bare TULL, ikke sant ;-) Lurt med sko som demper bra ja, ellers er prisen ikke så viktig tror jeg. Man blir veldig glad og fornøyd av litt trenning, og spesielt å løpe UTE er flott, blir fort lei dårlige serier på tv på tredemølla på Sats må jeg si…

  1. Solfrid, jo! :) Ja, det ga skikkelig god følelse å løpe så langt, spesielt siden jeg klarte å opprettholde det tempoet jeg gjorde – jeg trodde jeg skulle ende på rundt 01:15/01:20, og så ble det jammen 01:07. :)
   Helt enig; det blir jo så slitsomt hvis hver økt skal være en pine som ikke gir noe mestringsfølelse. Du er jo kjempeflink, tenk å begynne joggekarrieren sin når man er over 40, og gjøre det i samme tempo som ei på under 30! Det er bra!
   Ja, dårlige tv-serier på treningssenteret er blæ. Jeg pleide å tune inn på Discovery med musikk på ørene, det går fint! Men det kan ikke måle seg med følelsen av å løpe ute. :)

 5. Gratulerer masse med mila – kan bare tenke meg hvor stolt, fornøyd og gira du ble :D Har faktisk planer om å prøve banen på Bislett selv en dag, så du får skrike ut hvis du gjør det før jeg rekker å komme meg dit ;)
  Kamilla Ks siste blog post ..Some Nights

  1. Tusen takk, Kamilla! Jeg var superstolt og skikkelig gira! :) Det skal jeg selvfølgelig gjøre, gleder meg til å prøve den. :)

 6. Herlighet så flink du er! Jeg gidder sjelden å løpe mer enn 2 km, men da gjorde jeg det riktignok på 6-7 min, så det er vel ikke sååå ille vel? Men syklet ei mil igår da! Gøy å se framgang :)
  Sunniva Elises siste blog post ..The show must go on

  1. Tusen takk, Sunniva. :) Hehe, 2 km er jo superbra på 6-7 minutter, og 2 km er bedre enn ingen km, ikke sant! :) Sykling er bra, gratulerer!

 7. Kjempeflink er du! Løpe en mil er creds:)

  Jeg syntes det er så godt å dele personlige ting på bloggen, for får alltid så mange fine tilbakemeldinger. Men forstår de som velger å reservere seg mot slike ting, bare ved å fortelle litt :-) Men det er fint å kunne inspirere andre og bli inspirert av andre bloggere :-)
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..LÆRERNE ÅPRNER DØRER, MEN DU MÅ SELV GÅ INN

  1. Tusen takk! Veldig fornøyd med den, altså. :)
   Ja, jeg har vært veldig reservert, men det er litt godt å dele også. For meg er det mye terapi i skrivingen, så det er godt på den måten også. Og så merker jeg jo at dere er veldig interessert i trening, mat og skole, så hvorfor ikke? :)

  1. Tusen takk! :)
   Nei, jeg “løper” ute, jeg. Det er en app til telefonen, Sports Tracker heter den – fornøyd med den, altså. Den funker fram til jeg har råd til å kjøpe meg Nike+ gps-klokke. :) Den funker visst både inne og ute. :)

    1. Ja, hva man ikke kan få til de her telefonene. Det er jo helt sykt! :) Men når du løper, hva gjør du da? Vanlig klokke, eller?

 8. ….. Jeg er døden nær etter 3 km på… 20 minutter? Men det du sier om å dele og føle at man vil fortsette – det ligger noe i det! Man KAN jo bare ikke slutte når man har delt det med verden! Selv om jeg også skjønner det om å gå lei og nederlag – derfor tenker man en gang ekstra gang før man trykker på publiser-knappen!! Hjerte fra nord <3
  Sivs siste blog post ..Days like cotton candy

  1. 3 km på 20 minutter er mer enn det jeg klarte i desember! :)
   Nei, man kan jo ikke bare slutte helt uten videre når hele verden vet alt. Det er ikke noe artig å innrømme at man ikke klarer å opprettholde ting. Men, jeg har jo holdt meg i en fin rytme siden desember, så da bør jeg få det til framover også. :)
   Hjerte til nord i fra hovedstaden. <3

 9. Da er vi litt lik. Jeg delte ikke at jeg var gravid før laaangt uti svangerskapet. Skrev bare daglige ting før jeg bare plutselig kom på at ops jeg har ikke sagt jeg er gravid :P Man lærer seg å dele mer og mer tror jeg. Men er fint å bare holde tilbake noe også. :)
  Hege – ikke som andre mamma-bloggers siste blog post ..Stupidity

  1. Hehe. :) Ja, noen ganger glemmer jeg det litt bort, andre ganger er det litt mer bevisst. Men egentlig så er det jo ikke så farlig, så jeg får bli litt flinkere. :)

 10. Flink er du!! :) Og det er nok noe med at det man publiserer må man stå for..et banalt eksempel men når jeg hadde shoppestopp i februar hadde jeg neppe klart det uten bloggen! Gode tilbakemeldinger på at jeg kunne klare det er gull verdt. Selv når man snakker om noe så enkelt.
  tonjes siste blog post ..Gode kjøp!

  1. Takk! Herlighet, Tonje – jeg synes ikke det er så enkelt! Jeg synes du var superflink. Og jeg skjønner hva du mener; det blir enklere med støtten. :)

 11. Så flink du er ! Skulle ønske jeg likte å løpe…men det er så tungt. Men sånn vil det jo alltid være når man ikke er vant til noe….!!

  1. Tusen takk. Ja, det er tungt med ting man ikke er vant til. Men jeg liker følelsen av å løpe, jeg blir så rolig og god da. :)

 12. Wow, bra jobba! For en utvikling – sånt er alltid veldig tilfredsstillende. Jeg løp litt på Bislett-banen da jeg bodde i området, og det er virkelig et godt tilbud! Det er motiverende å løpe i slike omgivelser, synes jeg. Ha en fin uke!
  Synnes siste blog post ..En dus dag

  1. Tusen takk, Synne. :) Ja, det er veldig tilfredsstillende. <3 Åååååååh, gjorde du? Kunne du kanskje svart meg på om hvilke sko man må bruke, om det er noe “vikepliktsregler”, og om man trenger hengelås til garderobene? Smil!

   1. Jeg vet ikke noe om garderobene, dessverre, for jeg bodde i nærheten og skiftet/dusjet hjemme… Jeg tror man kan bruke omtrent hva slags sko man vil (jeg hadde vanlige joggesko, i hvert fall), og at man praktiserer vanlige hold-til-høyre-regler!
    Synnes siste blog post ..En dus dag

    1. Tusen takk for svar, Synne! :)
     Ja, jeg også kommer til å skifte og dusje hjemme, men jeg tenkte mer for oppbevaring av regnjakke osv. :) Men da tror jeg altså at jeg bare tar meg turen bortover en dag. :)

  1. God jeg ikke er alene om den. Men jeg har jo funnet ut at det ikke er så himla ille likevel, jeg trenger jo ikke ta helt av! :)

 13. Så kjekt at du har så mange gode lesere og fin respons, det setter eg så stor pris på også – takk for fine spor du har lagt igjen hos meg og!! :)

  Ønsker deg ein nydelig dag!
  Regines siste blog post ..The Pink Dress

 14. Fy, det er jo super bra!!
  Flinkis :)

  SV:
  Det var en fantastisk tankegang. Jeg har en hel uke på å ta det igjen, ja. Takk for at du fikk meg til å tanke på det.
  Ha en fin kveld :)

  1. Tusen takk, jeg er veldig stolt, altså. :)
   Ja, ikke sant! Så bra jeg kunne sette deg på den tanken, du gir jo meg veldig mange. :)

 15. Kjempestor forbedring siden desember da! :D Jeg klarer ikke løpe mer enn 1 km i strekk jeg. Jeg suger på løping!!!! Baaah! Du er kjempeflink altså! :D

  1. Tusen takk! :) Tja, om du slenger deg med, så kanskje du også klarer mila på en halvveis respektabel tid på no time, du også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge