Illustrator-gøy!

Barne-figurinen (ca 5-6 år) til kjoleoppgaven jeg jobber med om dagen. Den er tegnet og fargelagt i Illustrator, og når klærne er tegnet, plassert og fargelagt, skal det hele skyggelegges i Photoshop/Illustrator (har ikke helt bestemt meg).

Når det du holder på med er så gøy at du glemmer både tid og sted…. I dag er definitivt en slik dag. Og åh, som jeg trives.

Og når man trives, så er det lov til å poste bilder av et nakent liksom-barn, ikke sant?

Related Posts with Thumbnails

31 comments

 1. Det får være lov, frøken :-) Åh, kjenner meg igjen i å sitte med ting som er gøy i flere timer. Tiden flyr virkelig av sted da :)

  sv: Ja, brettspill er veldig gøy :-) Ja, det var helt fantastisk å være på sognsvann i dag, men smelta noe helt sykt når vi var der. Var nesten vanndam på gåstien når vi skulle hjem igjen :)
  MARITA GUNDERSENs siste blog post ..DE SISTE DAGENE

  1. Det er så artig å bli helt oppslukt! Jeg elsker at jeg brenner så for utdanningen min. <3

   Ååååh, vakre Sognsvann. Jeg vil jo gå mer på ski!

 2. Stilig da:) Morsomt å holde på meg tegning osv:)
  SV;Takk:) Ja,syntes selv dette var mye oversiktelig. Andre så kult i begynnelsen,men så ble den litt kronglete etterhvert:)hehe

 3. Hihi, ja da er det lov! :) Så spennende!! Du er så flink!! Gleder meg til å se klærne :) Håper du får en nydelig tirsdag, fine Trille!
  Katrines siste blog post ..Løvetann

 4. Så flink du er! Kjenner meg absolutt igjen med hvordan gøye ting sletter tid fortere enn man skjønner! XD
  k.s siste blog post ..HYTTETUR!

  1. Det er veldig gøy, jeg er himla velsignet! :)
   Noe kreativt kan du jo alltids kurse deg i, og holde på med hjemme i alle fall. :)

 5. sv. Tuuusen takk :D

  Åå så flink du er! Skulle ønske jeg klarte illustrator bedre, rakk bare å lære en liiiten del av det på den korte stunden jeg holdt ut på interaksjonsdesign-studiet. Men det er veldig gøy når man får det til :D
  Linn Maries siste blog post ..Designendring

  1. Takk! Ja, Illustrator er stort, så om du ikke er undervist så mye, så kan det være utfordrende å holde på. :)

  1. Åjåjåj! Det er en design- og modellørutdannelse på ESMOD, jeg blir enkelt og greit utdannet klesdesigner. :) Vi gjør innmari mye gøy i Adobe (Illustrator, Photoshop og InDesign); perfekt for meg. :d

 6. Hahaha, så du kler faktisk på dukken etterpå! Minner meg om disse papirdukkene som hadde slike lapper i enden som man brettet rundt dukkene, hihi :)
  Det er kjekt å jobbe når man er så motivert og engasjert! :)
  Janne-Kristins siste blog post ..JEG SKAL BLI MAMMA!

  1. Ja, jeg gjør det. Jeg tegner dukkene først, slik at jeg har flere å velge mellom. Og slik at jeg slipper å lage nye for hver gang; jeg bare åpner dukken og kler på den plagget. Finfint.
   JA! Det er akkurat slik det er. Artig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge