Fine ting på en tirsdag jeg er syk.

I dag er det tirsdag, og jeg er syk på tredje dagen. Egentlig har jeg brygget på en forkjølelse en tid nå, så det var fint at den slo ut. Helst skulle jeg sett at jeg hadde unngått fravær på skolen, men sånn ble det ikke.
Da får jeg heller konsentrere meg om andre ting som er fint på en tirsdag jeg er syk:

..fleecepledd med armer
..Gossip Girl
..nettradio
..de snilleste vennene som tilbyr seg å hjelpe meg med selv den minste ting bare fordi jeg er syk
..SNØ
..dagdrømmene om skiturer på den fine snøen
..sjokolademelk
..at bildet mitt som vi bestilte til fineste Krestjann og KM ble fint
..at blogge-gleden sånn smått har kommet tilbake
..det fine skjørtet jeg skal sy i modellismen
..Fanta og vann
..den røde hårfargen som ligger på badet

Hva synes du er fine ting på en tirsdag?

Related Posts with Thumbnails

8 comments

 1. Kjipt at du er sykt, men fint at du er så flink til å se fine ting allikevel! Og så er det jo alltid veldig deilig når man kjenner at man begynner å bli bedre, da. :) Mine fine tirsdagsting er at… at jeg nærmer meg bra etter ei sjukehelg, at jeg og mannen har rydda bort jula og masse annet rot (hurra for ny, stor bod), at jeg begynner på et nytt og spennende fag i morgen, at vi har flere bøker enn vi har plass til, at mannen min har gitt blod i dag, og at det er masse telys rundt meg nå selv om det er hverdag.

  God bedring, trillefin!
  Anes siste blog post ..Hverdagsglimt fra 2012

 2. Jeg vil også heller få det overstått enn å brygge i lengre tid. GOD bedring <3 Og jeg håper å få se det nyfargede håret, rødt hurra!

  1. Ja, det er ikke noe gøy å fungere på bare halv maskin. Da er det bedre å være helt utslått noen dager. I dag er jeg faktisk litt med i hodet, sweeeeet! :)
   Tusen takk! :) Når jeg får somlet meg til å farge håret, så kommer det med en gang. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge