Mia-savn.

Verdens fineste Mia som jeg savner hver eneste dag, hele tiden. Heldigvis vet jeg at hun har det aller best hos pappaen sin, og at hun kommer på besøk til mammaen sin av og til. På søndag stikker jeg og Tåmi på fjellet, og da skal Mia og Amraam (Tåmi sin fine, fine hund) kose seg masse sammen, til min sin store glede. Fint, vel?

bloglovin

Related Posts with Thumbnails

19 comments

  1. Skjønner godt du savner denne sjarmisa her ja, for en nydelig hund!

    Sv/ Storsinnet av deg, da kan jeg jo ikke annet å si enn at jeg håper solstrålene når deg der du er også ^^ Rart hvor mye litt sol gjør for humøret! Det kommer nok til å gå fint med flytting, har endelig fått bekreftet at vi har fått leiligheta og kan flytte inn lørdag nå, så jippi :D

  2. Skjønner godt at du savner denne lille, nydelige skapningen! :D Er det mangel på plass som er grunnen eller var hun opprinnelig pappaen sin? Om du vil svare på det selvsagt :)

    1. Ja, hun er bare nydeligst. :)
      Mia bor hos pappaen fordi det er best for henne; han har familien til å hjelpe seg, slik at hun er minst mulig alene. Sammen med meg ville det blitt alt for mye alenetid, ettersom jeg er her mer alene enn han er (hele familien min er i nord). Hennes behov går foran alt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge