Fint.

Selv om jeg kom hjem fra Bodø allerede natt til tirsdag, så har det ikke vært store aktiviteten på dataen. Grunnen tror jeg er at jeg kom i en slags jeg-trenger-ikke-data-hvert-sekund-for-å-overleve-modus mens jeg var hjemme hos fin familie, fine venner og fin natur. Først i kveld har jeg hatt tid til å ta fram de nyeste minnene jeg har festet på film, og bildene som følger er tre jeg har forelsket meg helt i.fint1fint2fint

Egentlig er det vel fire bilder, men det er vel ikke så himla nøye. Jeg klarer nemlig ikke å velge om jeg liker orginalen eller den redigerte versjonen av det øverste bildet best. Hva synes du?

Husk å legg meg til på Bloglovin’, for det er så koselig.

bloglovin

Related Posts with Thumbnails

18 comments

 1. Jeg tror kanskje jeg likte det til venstre best? Ikke godt å si gitt… Snart kommer det kanskje noen bilder på min side også:) Men lurte på hvordan jeg evt redigerer innholdet i de länkene jeg fikk satt nederst på bloggen…

 2. Kjempefinebilder alle sammen :) Jeg tror jeg ikke klarer å bestemme meg jeg heller :) fine ihvertfall.
  Jeg er i samme modus selv, orker liksom ikke å dille så mye på pc’en.

 3. nydelig!!! himmelen er så fantastisk! hmm.. men du hva er egentlig på det siste bildet der? sand eller stein? tøft =)

 4. Flotte bilder! Jeg likte de to øverste som stod sammen godt. Det var fint :)

  SV: Veldig godt sagt! Bare alle hadde tenkt sånn :)

 5. Jeg likte egentlig best den uredigerte, jeg! :D Det ser rett og slett ut som et fantastisk nydelig sted! Og jeg holder helt med deg i det der med å overleve uten dataen. Slike perioder er “livsviktig”, faktisk! ;)

  SV: Å, tusen takk for de to fine kommentarene! :D Blir så veldig glad, jeg!

 6. Nydelige bilder! Jeg klarer heller ikke bestemme meg for hvilket av de to øverste jeg liker. Glad du har kost deg på ferie, da! :)

 7. Kjempeflotte bilder! :D Himmelbilder er noe av det fineste jeg vet, og vannbilder, og jeg kunne tenkt meg å tatt masse bilder av himmelen, forstørret de og hengt de opp på veggen. :)

 8. Fine bilder! :) La deg til bloglovin igjen nå jeg – hadde bare gamle adressen din der og så jo at jeg hadde gått glipp av ett innlegg! :)

 9. Hihi, takk, det hjalp litt! Får ofte litt dårlig samvittighet når jeg kjøper nye ting… Selvom de ikke var dyre… Menmen. ;) Det er vel bare den sunne fornuften som prøver å trenge igjennom! Hahahaha! :D

  Er SÅ enig i at ekte bøker er bedre enn lydbok – det er noe eget med å lese. :o) Men lydbok er fiiinfint når man jogger eller er på biltur (jeg kan ikke lese i bil – da blir jeg kjempekvalm…)

  Håper du har det fint, sweety!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge